Световният шампион по бокс в супертежка категория Антъни Джошуа беше

...
Световният шампион по бокс в супертежка категория Антъни Джошуа беше
Коментари Харесай

Кале Зауерланд отправи предупреждение към Джошуа

Световният първенец по бокс в супертежка категория Антъни Джошуа беше предизвестен, че може да бъде от разрушен от Кубрат Пулев, когато двамата се качат на кръга идващия месец. 27-годишният британец ще пази купите си на WBA, IBF и IBO против наложителния кандидат на IBF на “Принсипалити стейдиъм “ в Кардиф на 28 октомври.

Непобедената звезда се появи в бойно въодушевление на конференцията в понеделник, заявявайки, на опитния Пулев, че “иска душата му”. Мениджърът на българина Кале Зауерланд обаче го отвърна с думите, че Джошуа “още се учи на бокс” и че среща неговия клиент в несъответствуващото време.



Говорейки за “Скай Спортс”, той съобщи: “Погледнете противниците, които Кубрат е побеждавал: Александър Димитренко, Тони Томпсън, Александър Устинов, все момчета, които бяха на върха на кариерата си, когато се биха с него. Той се е бил с едри момчета преди, побеждавал ги е и има сериозна кариера в аматьорския бокс. Той е почнал да се боксира на 12 годишна възраст.

Антъни Джошуа е огромен първенец, само че той сподели, че към момента се учи на бокс. Не бихте желали да се изправите против противник като Кубрат Пулев по това време.”

Джошуа за последно се би през април, когато завоюва против Владимир Кличко в незабравим мач на “Уембли”. Въпреки страхотната победа обаче Зауерланд счита, че британецът ще бъде осъден, в случай че допусне същите неточности в Кардиф в края на идващия месец.



“Силните страни на Антъни – неговата експедитивност, мощност, младост и атлетичност. Мисля, че всички ги виждат. Но неговите недостатъци също са забележими. Той е отворен за удар, Дилиън Уайт сподели това добре, както и Владимир Кличко. Изглежда, че към момента му липсва опит, това се видя в петия рунд от борбата с Кличко, беше напълно отворен за удари.

Пулев ще работи върху тези неща, ще сложи Джошуа в обстановки, в които може би опитът ще бъде решителен фактор. Едно нещо е несъмнено, в случай че Пулев попадне в обстановката, в която Кличко се озова, тогава ще има единствено един победител. “
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР