Световният шампион по бокс от 2009 година Детелин Далаклиев представи

...
Световният шампион по бокс от 2009 година Детелин Далаклиев представи
Коментари Харесай

Детелин Далаклиев представи първата боксова битка на MAXFIGHT 42

Световният първенец по бокс от 2009 година Детелин Далаклиев показа идните 2 боксови дуела на шампионата MAXFIGHT 42, който ще се организира на 3 мач в хотел “Маринела” в София.

Обещаващо забавен мач се обрисува и боксовия конфликт сред 32-годишния Григор Саруханян и 34-годишния Цветозар Илиев. Саруханян, който е 7 пъти първенец на България и като дилетант има над 250 мача е на професионалния кръг от 2009-та година. В кариерата си той има 5 победи.

Добре познатото име у нас на Цветозар Ивалинов Илиев пък към този момент има 6 победи на професионалния кръг и забележителен опит в Англия, където се готви и към този миг.


Менажирането на боксовият конфликт ще бъде и дебют за международния ни първенец от Милано 2009-та година Детелин Далаклиев. Трикратният първенец на Европейския съюз и нееднократен притежател на медали от европейски, балкански и интернационалните шампионати боксьор води договаряния с извънредно потвърдени и забавни имена, като напълно скоро ще бъде разкрита и цялостната боксова файт карта. " Работим старателно, с цел да осигурим най-хубавото за феновете. Все отново неслучайно назовава " MAXFIGHT " най-голямото бойно представление, тъй че съм приел извънредно отговорно поверената ми задача. Подготвяме в действителност зрелищни борби и порция бокс на най-високо равнище! ", показа Детелин Далаклиев, който постави завършек на спортната си кариера поради редица травми.

“Боксовите дуели на MAXFIGHT 42 ще се проведат по 6 рунда. Във втората боксова среща ще излезе Йосиф Панов - Пепелянката. Неговият противник за в този момент ще го запазим, само че напълно скоро ще го обявим и него”, съобщи Детелин Далаклиев в особено изявление пред Sportal.bg и Sportal TV.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР