Световният шампион Макс Верстапен подписа нов дългосрочен контракт с Ред

...
Световният шампион Макс Верстапен подписа нов дългосрочен контракт с Ред
Коментари Харесай

Макс Верстапен подписа нов дългосрочен контракт с Ред Бул

Световният първенец Макс Верстапен подписа нов дълготраен договор с Ред Бул, оповестиха от пресслужбата на отбора от Формула 1.

Сделката, която съгласно информациите е на стойност 40 млн. паунда, ще задържи нидерландския водач в тима до края на 2028. Настоящият контракт на 24-годишния играч изтичаше в края на идващия сезон, само че той бе заплатен с ново съглашение, откакто надигра седемкратния международен първенец Люис Хамилтън в трагичен край на предишния сезон за първата си купа във Ф1, написа БГНЕС.

" Наистина се любувам на това да бъда част от отбора на Ред Бул, тъй че да избера да остана до сезон 2028 беше елементарно решение ", сподели Верстапен, който ще стартира отбраната на купата си по-късно този месец на Гран При на Бахрейн.

" Това, че Макс преподписа с Ред Бул до края на 2028 година сподели в същински искра желанията ни. Нашият неотложен фокус е ориентиран върху това той да отбрани международната си купа, само че тази договорка демонстрира и това, че е част от дълготрайната тактика на тима ", показа шефът на Ред Бул Кристиан Хорнер.
 Отложиха Гран при на Русия във Формула 1
Отложиха Гран при на Русия във Формула 1

Заради войната
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР