Световният шампион и спортист на България за 2013 година Иво

...
Световният шампион и спортист на България за 2013 година Иво
Коментари Харесай

Щастливият Иво Ангелов: Провървя ми и на кмет, и на колеги, и на приятели

Световният първенец и състезател на България за 2013 година Иво Ангелов съобщи след петото издание на едноименния шампионат по битка в родния град Перник, че приема спорта " като собствен дълг " към децата и тяхното бъдеще.

Ангелов написа във " Facebook ":

" Искрено се веселя, че успяхме да проведем надпреварата в една от най-тежките години за спорта. 72 състезатели от 12 клуба премериха сили на 13.10.2020г. в зала " Борис Гюдеров " в моя роден град Перник.

" Приел съм като собствен дълг да се боря за развиването на спорта и да накарам хората да го одобряват като метод на живот, като нужда за съществуването им въобще. Защото спортът не е единствено грижа за тялото, само че и за душата.

" Страшно ми провървя, че в живота ми има такива великодушни и дружелюбни хора, които не са безразлични към спорта. Провървя ми и на кмет, и на сътрудници, и на другари.

" На всички тези хора желая да кажа не просто едно " благодаря ", а горещо, от цялото си сърце да изкажа благодарност и признателност за помощта. За това, че повярвахте в мен, в нас, в това, което вършим. А ние го вършим за децата, за бъдещето.

" Благодаря на всеки един, който отдели от персоналното си време и средства, с цел да се включи в нашето дело ".
 Перник посреща 5-ия шампионат „ Иво Ангелов
Перник посреща 5-ия шампионат „ Иво Ангелов "

Всички първенци в обособените категории ще получат предметни награди от " Суплес "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР