Световният номер 7 Александър Зверев изрази големите амбиции на Германия

...
Световният номер 7 Александър Зверев изрази големите амбиции на Германия
Коментари Харесай

Зверев: Бекер може да ни помогне да спечелим АТП Къп

Световният номер 7 Александър Зверев изрази огромните упоритости на Германия на започващото на следващия ден дебютно издание на АТП Къп, като разкри, че отборът ще се цели в купата под управлението на капитана Борис Бекер.

Германците, в чийто състав са още Ян-Ленард Щруф, Матс Мораинг, Кевин Кравиц, Андрес Мис, са в една група с домакините от Австралия, Гърция и Канада. “Имаме добър тим. В тима са топ играчите в света на двойки, Ям=Ленард и Матс са страхотни играчи на сингъл. Така че желаеме да си дадем допустимо най-хубавия късмет да спечелим шампионата и мисля, че Борис може да изиграе огромна роля в тора. Той може да ни помогне доста от пейката с силата си. Той е един от най-емблематичните спортисти е немската история ”, разяснява Зверев.

22-годишният немец завоюва единствено една купа през предишния сезон, а след неговия край организира демонстративно турне с Роджър Федерер в Южна Америка, където двамата изиграха четири мача в четири разнообразни страни. Това обаче му остави единствено една седмица за предсезонна подготовка. “Мисля, че подготовката ми мина добре. Беше малко по-различна и по-кратка, започнах да играя тенис преди седмица, само че се усещам добре. Чувствам се в добра форма. Знам, че мога да устоя физически в дълги мачове ”, показа Зверев. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР