Световният номер 1 все още няма официален мач през новата

...
Световният номер 1 все още няма официален мач през новата
Коментари Харесай

ATP турнир пуска Джокович без ваксина - ето къде ще участва Ноле

Световният номер 1 към момента няма формален мач през новата календарна 2022 година, само че се чака да взе участие в ATP шампионат в близко бъдеще. Както е известно, Ноле не бе позволен до присъединяване на обичания си шампионат от Големия шлем Australian Open, който се организира сега.
Новак е съперник на имунизациите против ковид, което му изигра неприятна смешка за присъединяване в Австралия. След това пристигнаха и други проблеми за Джокович, който имаше недействителен паспорт, бе махленски в неистини и в нарушаване на противоепидемичните ограничения в седмиците преди Australian Open, когато е бил позитивен за COVID-19.
Все отново един шампионат е подготвен да допусне Джокович и без ваксина. Става въпрос за шампионата от сериите ATP 500 в Дубай, където уредниците са уверили Новак, че ще може да вземе присъединяване. Надпреварата стартира в средата на февруари, като в нея се чака да вземат присъединяване водещите тенисисти в света.
Джокович има пет трофея на шампионата в Дубай, който за последно завоюва през 2020-а. Той е извънредно почитан на шампионата в Обединените арабски емирства и ще може да запише първи публични минути за новата година точно там. В същото време неговият треньор Мариан Вайда разкри, че .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР