Световният номер 1 в тениса Новак Джокович е пристигнал вчера

...
Световният номер 1 в тениса Новак Джокович е пристигнал вчера
Коментари Харесай

Джокович на прегледи в Милано

Световният номер 1 в тениса Новак Джокович е дошъл през вчерашния ден в Милано, с цел да премине медицински прегледи на лявото бедро, което пострада по време на Откритото състезание на Австралия, оповестява вестник " Гадзета дело спорт ".

Сърбинът ще направи консултация с хирурга Жан-Пиер Меерсеман, който преди време оперира лакътя му. Джокович към този момент се е подложил на процедури в Белград, които да оказват помощ на възобновяване на мускула му на лявото бедро. Той работи в Белград с кондиционния си треньор Марко Паники и физиотерапевта Клаудио Дзималия, който този сезон му оказва помощ.

Целта на визитата му в Милано е да се реши дали Новак Джокович ще бъде подготвен да взе участие на шампионата в Дубай АТР 500, който стартира на 27 февруари.

Междувременно брат му Джордже разкри, че са поискали особено позволение за тенисиста да влезе на територията на Съединени американски щати, с цел да може да играе на шампионатите в Индиън Уелс и Маями. 
 Новак Джокович е подал поръчка за особено позволение да влезе в Съединени американски щати Новак Джокович е подал поръчка за особено позволение да влезе в Съединени американски щати
" На Новак му би трябвало особено позволение за престояване в Съединени американски щати, откакто в страната не се позволяват към момента неимунизирани чужденци. Остават още няколко дни до решението, надяваме се на положителна развръзка ", сподели братът на Новак.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР