Световният номер 1 в тениса е фалшифицирал положителния си тест

...
Световният номер 1 в тениса е фалшифицирал положителния си тест
Коментари Харесай

Разследване на Би Би Си: Джокович е фалшифицирал положителния си тест

Световният номер 1 в тениса е фалшифицирал позитивния си тест за ковид, с който се опита да оправдае влизането си в Австралия без ваксина. Това се твърди в следствие на английския Би Би Си, от което излиза наяве, че има противоречие сред датата и серийния номер на PCR теста на Ноле.
Според формалните данни, Джокович е бил тестван на 16 декември. Серийният номер на документа - 7371999, обаче сочи друго. Журналистите на медията откриват, че серийният номер е по-голям от този на негативния PCR тест на Джокович, взет на 22 декември.
Би Би Си прави параленост с други 35 теста, като само при Джокович има сходно разминаване в серийните номера. " Винаги има опция за неточност. Но в случай че това е казусът, би трябвало да има елементарно пояснение. Не виждам за какво държавните управляващи просто не биха обяснили, че това е по този начин ", споделя експертът по цифрова сигурност Джордже Кривокапич.
Джокович продължава да пази безмълвие, което няма да наруши, до момента в който не завърши Australian Open. Очаква се едвам по-късно Ноле да направи първия си формален коментар по тематиката. Иначе (подробности четете в линка).
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР