Световният номер 1 Рафаел Надал се класира безпроблемно за четвъртфиналите

...
Световният номер 1 Рафаел Надал се класира безпроблемно за четвъртфиналите
Коментари Харесай

Надал не остави шансове на Хачанов в Монте Карло

Световният номер 1 Рафаел Надал се класира безпроблемно за четвъртфиналите на Мастърс шампионата в Монте Карло. В мач от трети кръг първенецът от предходната година се наложи по безапелационен метод над младия Карен Хачанов (Русия) с 6-3, 6-2 след единствено 80 минути игра.

Надал започва мощно мача, пробивайки още във втория гейм, а след това затвърди преднината си за 3-0. Въпреки че Хачанов направи рибрейк в седмия гейм, последва нов пробив за испанеца, който затвори сета на собствен сервис с 6-3. Втората част мина доста по-лесно за Матадора, който осъществя пробив още в откриващия гейм и до края не даде никакви благоприятни условия на своя противник да се върне в мача.

В идната фаза Надал ще срещне петия подложен Доминик Тийм, който по-рано през днешния ден отстрани Новак Джокович след триумф с 2-1 сета. На четвъртфиналите продължава и вторият в схемата Марин Чилич, който трябваше да срещне Милош Раонич, само че канадецът се отхвърли от присъединяване в срещата заради контузия в коляното на десния крайник. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР