Световният мобилен конгрес донесе и рекорден брой награди на HMD

...
Световният мобилен конгрес донесе и рекорден брой награди на HMD
Коментари Харесай

Nokia е най-споменаван бранд в Twitter по време на MWC 2018

Световният мобилен конгрес донесе и рекорден брой награди на HMD Global

HMD Global съумя да грабне вниманието на аудиторията на MWC 2018 с актуализирания модел Nokia 8110

Рекорден брой от 21 награди получи марката за телефони Nokia на Световния мобилен конгрес в Барселона – MWC 2018, акцентират от финландската компания HMD Global, която има правата върху именитата марка и сполучливо я възражда на пазара с доста нови устройства.

HMD Global съумя да грабне вниманието на аудиторията на MWC 2018 с актуализирания модел Nokia 8110. Нещо повече, марката Nokia се оказа най-често споменаваният в обществената мрежа Twitter в дните на Световния мобилен конгрес, съгласно изследване на Brandwatch, направено взаимно с Twitter.
още по тематиката
Юхо Сарвикас, управител в HMD Global, удостоверява, че получените от компанията 21 награди са нов връх в историята й. За съпоставяне, през предходната година марката сграбчи 17 награди от MWC 2017 в Барселона.

Що се отнася до известността в Twitter, прави усещане, че Nokia изпреварва водещи марки като Samsung, който разгласи в Барселона новия си флагман Galaxy S9. В топ 5 на най-често споменаваните марки в обществената мрежа по време на MWC 2018 попадат още Huawei, Гугъл и Apple.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР