Световният лидер в областта на решенията за работната сила ManpowerGroup

...
Световният лидер в областта на решенията за работната сила ManpowerGroup
Коментари Харесай

Нов директор на ManpowerGroup България

Световният водач в региона на решенията за работната мощ ManpowerGroup разгласи, че има нов ръководещ шеф за България. От през днешния ден Александър Хангимана ще дава отговор за бизнеса на ManpowerGroup в страната.

Преди да се причисли към ManpowerGroup Сърбия през 2012 година, Александър Хангимана работи във финансовия и консултантски бранш, в това число в швейцарската Leader Capital (днес Fortrade, Великобритания), където дава съвещания за капиталови планове на финансовите извънборсови пазари.

През последните пет години ManpowerGroup Сърбия стана най-бързорастящата компания в района за консултантски услуги в региона на човешките запаси. През 2016 година Александър Хангимана получава влиятелната премия " Млад управител на годината " от най-голямата бизнес организация в Сърбия SAM - " Сръбска асоциация на мениджърите ", като самопризнание за забележителното нарастване на бизнеса, пазарния дял и потребителско портфолио на компанията.

В момента той е основан в Белград и ще дава отговор за бизнеса на ManpowerGroup в България, Сърбия и други страни от района на Балканите.

Досегашният ръководещ шеф Надя Василева ще продължи да развива съдружие " БГ Стафинг " като дипломат на марката ManpowerGroup. Под нейно управление компанията зае челна позиция в България, като отвори четири офиса в най-големите градове в страната, както и в Сърбия и Хърватия.

ManpowerGroup е водещата международна компания в региона на решенията за работната мощ, оказва помощ на организациите да се преобразяват в един бързопроменящ се работен свят, като намира, прави оценка, развива и ръководи гениите, които им дават опция да победят. Разработва реформаторски решения за над 400 000 клиенти и намира дълготрайна работа на повече от 3 милиона души с необятен набор от умения и в най-различни браншове.

ManpowerGroup България е част от ManpowerGroup и заема една от лидерските позиции на българския пазар в региона на краткотрайните и непрекъснати назначения, оценката и асортимент на личен състав, изнесените услуги в региона на човешките запаси и самостоятелното кариерно консултиране. С офиси в София, Пловдив, Бургас и Варна ManpowerGroup България дава на организациите в страната палитра от ефикасни решения в областта на човешките запаси от 12 години насам.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР