Световният лидер в областта на хомеопатията Boiron обяви, че придобива

...
Световният лидер в областта на хомеопатията Boiron обяви, че придобива
Коментари Харесай

Индивидуалният подход за лечение в хомеопатията ще се прилага в персонализирана козметика

Световният водач в региона на хомеопатията Boiron разгласи, че придобива мажоритарния дял в ABBI - новаторска френска компания, която основава персонализирани козметични артикули от натурални съставки като употребява изкуствен интелект, който проучва фотография изпратена от клиента.

„ Изключително сме впечатлени от технологията, точността и скоростта на диагнозата. Както ние в хомеопатията имаме вяра, че всеки човек е неповторим и изисква персонализирана грижа, която е допустимо най-екологична и естествена, по този начин и ABBI изцяло споделят тези наши разбирания.”, разяснява Валери Лорен-Поансо, общоприет управител на Boiron.

Джоана и Фредерик Иферган основават ABBI през 2017 година и след повече от 3 години проучвания и разработки, патентоват своята технология. Така ABBI става единствената компания във Франция, която създава персонализирана козметична грижа, употребяваща изкуствен интелект и основана на селфи. Една фотография е задоволителна, с цел да може човек единствено за няколко секунди да получи персонализирана диагноза на кожата си и дейните козметични съставки, които са най-подходящи за неговите потребности. В компанията са създадени повече от 40 000 вероятни комбинации за всевъзможен вид кожа и клиентът получава неговата персонализирана козметика в границите на 48 часа.

Подобно на хомеопатията, козметичните артикули на ABBI съдържат над 95% натурални съставки. Тази индивидуализирана козметика може да се употребява за всички видове и цветове кожа, от най-младата до най-зрялата, при мъже и дами. Адаптирана по отношение на потребностите на всеки човек, тя може да се оправят с проблеми като бръчки, сензитивност, искра и петна.

И защото кожата е най-големият орган на човешкото тяло, за създателите на ABBI грижата за кожата е грижа за здравето.

Допълнителна тествана информация за хомеопатията и нейната успеваемост може да намерите на уеб сайтът.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР