Световният кабалист Гал Сасон гостува при Гала с розетката от

...
Световният кабалист Гал Сасон гостува при Гала с розетката от
Коментари Харесай

Гал Сасон са появи при Гала с розетката от Плиска на врата си и каза какво очаква България и света

Световният кабалист Гал Сасон гостува при Гала с розетката от Плиска и описа какво се случва с пандемията и мястото на България в международната картина:

" Ако се ревизира книгата " 2021 " в която писах, там приказваме за един цикъл на Плутон и Сатурн. Това се случва на всеки 4 години. Това е мощен цикъл. И аз написах в книгата, че последния път е станала рецесията на международно равнище. И също пандемията на СПИН.

Ние знаем, че Ковид е обвързван със СПИН. И това беше международна пандемия. Причината - жертвата, която доста хора са правили през 80-те посредством СПИН и ХИВ. Когато ние се учим за връзката сред горе и долу, ние знаем от къде идва Ковид - от семейство болести, които се назовават зунотик. Това са вируси, които идват от животните.

Интересно е, че Уран - планетата на науката и пробуждането, навлиза в Телец един път на 84 години - през 2018 и 2019 година. Уран ни свързва с майката природа, това е Телеца. Вирусите от животните, идват тъй като ние унищожаваме Земята. Ако не поемем отговорност към нашата връзка с нея, би трябвало да свикнем с маските. От горе ни се дава урок. Да се отнасяме по друг метод към Земята и това ще отмине. 

Всичко в астрологията е цикъл като сезоните. Това е един мощен сезон. 

България ще навлезе в един цикъл в този момент. Има нещо, което се пробужда в България. Тя има Козирог, Луна в Козирог. Юпитер и Сатурн ще навлязат в дома на парите и гениите на България. Сега те пътуват дружно. Юпитер е по-бърз. България ще получи добра сила във финансов смисъл, както и самочувствие. България има удивителна земя. Нещо се пробужда. Когато Сатурн навлезе, той ще докара до това и то ще разцъфти. След година и половина - две, тя ще обира плодовете. Това е въълнуващо време за България. 

Ще отнеме известно време въпросът с вашето държавно управление, тъй като има взаимоотношение сред това какъв брой на хората им е удобно това ново държавно управление и зависи какъв брой бързо ще излязат от Ковид. В България в този момент вие се справяте с това, което се е случвало през 1992, 93-та и 64-та 65-та година. Важно е да се учат уроците оттогава. Астрологията не е за това какво ще се случи, а за това какво се е случило преди. "  
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР