Световният икономически форум излезе с три съвета за тези, които

...
Световният икономически форум излезе с три съвета за тези, които
Коментари Харесай

Задължително спазвайте тези 3 ВАЖНИ правила, за да за сте здрави

Световният стопански конгрес излезе с три съвета за тези, които работят от у дома, целящи да им оказват помощ да поддържат здравето си.

Първият се отнася до гръбначния дирек, тъй като доста от работещите от къщи са принудени да седят дълго време и да употребяват компютър.
 Ето по какъв начин по очите да разберете дали един човек е образован Ето по какъв начин по очите да разберете дали един човек е образован
Учени от Съединени американски щати са разкрили връзка сред размера на зениците и човешкия разсъдък, написа Лента, базирайки се на сп. " Cognition ". За задачите...

Ето за какво се предлага да седнете на допустимо най-удобния стол, тъй че дисплеят да е на равнището на очите и краката да са подпрени на пода, т.е. да седите, без да ги кръстосвате.

Вторият съвет е да се разсъните директно преди момента, когато би трябвало да седнете на работното място. След това направете разпъване, което може да продължи 3 до 4 минути. Това ще бъде от изгода за мускулите и ще подтиква по -доброто кръвообращение.

Третият съвет е да спортувате отвън работно време.

Световната здравна организация (СЗО) предлага половин час извършения всеки ден за възрастни и един час извършения за деца всеки ден.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР