Световният икономически форум излезе с три съвета за тези, които

Световният икономически форум излезе с три съвета за тези, които ...

Задължително спазвайте тези 3 ВАЖНИ правила, за да за сте здрави

Световният икономически форум излезе с три съвета за тези, които работят от вкъщи, целящи да им помогнат да поддържат здравето си.

Първият се отнася до гръбначния стълб, защото много от работещите от къщи са принудени да седят дълго време и да използват компютър.

Ето как по очите да разберете дали един човек е интелигентен Ето как по очите да разберете дали един човек е интелигентен
Учени от САЩ са открили връзка между размера на зениците и човешкия интелект, пише Лента, позовавайки се на сп. "Cognition". За целите ...

Ето защо се препоръчва да седнете на възможно най-удобния стол, така че екранът да е на нивото на очите и краката да са подпрени на пода, т.е. да седите, без да ги кръстосвате.

Вторият съвет е да се събудите непосредствено преди момента, когато трябва да седнете на работното място. След това направете разтягане, което може да продължи 3 до 4 минути. Това ще бъде от полза за мускулите и ще стимулира по -доброто кръвообращение.

Третият съвет е да спортувате извън работно време.

Световната здравна организация (СЗО) препоръчва половин час упражнения всеки ден за възрастни и един час упражнения за деца всеки ден.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com