Световният №1 Рафаел Надал рядко губи самообладание на корта или

...
Световният №1 Рафаел Надал рядко губи самообладание на корта или
Коментари Харесай

Надал се ядоса на въпрос на репортер. Вижте какво го попита той

Световният №1 Рафаел Надал рядко губи хладнокръвие на корта или отвън него, само че след безапелационното проваляне от Александър Зверев на Финалите на АТП в Лондон, левичарят не беше в въодушевление. По време на конференцията след срещата, испанецът се ядоса на въпрос на публицист и отхвърли да дава отговор на повече питания на британски. Рафа бе запитан дали скорошният му брак е повлиял в някаква степен на концентрацията му в тениса.
„ Честно, това ли ме питаш? Това сериозен въпрос ли е или някаква смешка? Сериозен ли е? ", попита яростно Надал. Журналистът от Италия удостовери и опита да изясни, само че тенисистът го прекъсна. „ Изненадан съм. Изненадан съм, че ме питаш това, откакто съм с една и съща жена в продължение на 15 години и имам естествен живот. Няма значение дали имаш пръстен на ръката или не. Аз съм напълно естествен човек. Минаваме на испански, тъй като това са нелепости ", добави троснато испанецът.
Можете да видите тази част от конференцията в идващото видео.

`Is this serious?` Rafael Nadal responds to question about his marriage during post-match ATP Finals interview pic.twitter.com/tBugxtIrlj
— Guardian sport (@guardian_sport) November 12, 2019
А кой завоюва надпреварата за " най-стабилна ръка " - Рафа, Ноле или Федерер, можете да видите в тази публикация.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР