Световната здравна организация предупреди в неделя, че болницата Насър в

...
Световната здравна организация предупреди в неделя, че болницата Насър в
Коментари Харесай

САЩ казват, че ще блокират резолюцията на ООН за прекратяване на огъня в Газа, докато Израел бомбардира Рафах

Световната здравна организация предизвести в неделя, че болничното заведение Насър в Газа " към този момент не действа ".

Израелски удари в Газа убиха минимум 18 души през нощта и в неделя, съгласно медици и очевидци, защото Съединените щати споделиха, че ще наложат несъгласие на друга проекторезолюция на Организация на обединените нации за преустановяване на огъня.

Въздушен удар в Рафа за една нощ умъртви шестима души, в това число жена и три деца, а различен удар умъртви петима мъже в Хан Юнис, главната цел на офанзивата през последните два месеца.

В град Газа, който беше изолиран, значително евакуиран и претърпя необятно публикувани опустошения в първите седмици на войната, въздушен удар срина фамилна къща, убивайки седем души, в това число три дами, съгласно Сайед ал-Афифи, родственик на умрелия.

Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху остана непослушен на интернационалния напън за сухопътна интервенция в Рафа - където се укриват 1,4 милиона палестинци, повече от половината население на ан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР