Световната шампионка с Испания Дженифер Ермосо бе изслушана от съда

...
Световната шампионка с Испания Дженифер Ермосо бе изслушана от съда
Коментари Харесай

Дженифер Ермосо бе изслушана от съда в Мадрид заради аферата Рубиалес

Световната шампионка с Испания Дженифер Ермосо бе изслушана от съда в Мадрид по делото против някогашния президент на футболната федерация на страната Луис Рубиалес, който я целуна наложително по устните на церемонията по награждаването на дамския Мондиал през миналото лято, предадоха испанските медии.

Първоначално чуването на Ермосо трябваше да се организира на 28 ноември, само че бе отсрочено за началото на 2024-а година.

Състезателката, която неотдавна подписа контракт с мексиканския клуб Тигрес, дойде в 10 часа локално време, като поздрави чакащите я кореспонденти, само че не даде изказвания.

Обвиненият за " полова експанзия " Рубиалес бе изслушан от съда още предишния септември, а по-късно му бе наложена възбрана да се доближава на по-малко от 200 метра от Ермосо.

Припомняме ви, че след експлоадирането на абсурда Луис Рубиалес подаде оставка като президент на федерацията на 10 септември, а по-късно получи и наказване от ФИФА да не извършва заема никакви служба в интернационалния футбол за период от 3 години, което той ще апелира.

В допълнение националния тим на Испания за дами остана и без своя селекционер Хорхе Вилда, който беше освободен от поста от новия началник на футболната централа Педро Роча.

Междувременно, 33-годишната Дженифер Ермосо се трансформира в международен знак в битката за пълноправие сред мъжете и дамите и бе определена за жена на 2023-а година от испанското издание на влиятелното американско списание GQ.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР