Световната шампионка по кикбокс Фатима Жагупова и сребърната медалистка от

...
Световната шампионка по кикбокс Фатима Жагупова и сребърната медалистка от
Коментари Харесай

Кикбокс звезди се удавиха в Черно море

Световната шампионка по кикбокс Фатима Жагупова и сребърната медалистка от мондиал Елина Гисмеева починаха, откакто се удавиха край Севастопол.

Според съветските и украински медии, двете са влезнали да плуват в Черно море край Кримски полуостров по време на стихия в неделя, като телата им бяха открити и разпознати през днешния ден. 32-годишната Жагупова е международен и европейски първенец, нееднократен притежател на Купата и купата на Русия, като беше и водач на националния тим в К-1. 5 години по-младата от нея Гисмеева е сребърен медалист от международно състезание и щерка на съветската легенда Алмаз Гисмеева – 9-кратен международен първенец по кикбокс, притежател на 10 трофеи на Русия и треньор в страната.

„ Федерацията по кикбокс на Русия показва най-дъблоките си съболезнования към фамилиите на Фатима Жагупова и Елина Гисмеева. Трагедията се случи през вчерашния ден вечерта, на 4 август, когато двете състезателки, след подготвителен лагер, решили да прекарат свободното си време на територията на яхт клуб „ Юг “, преди да се приберат. Момичетата влезнали да плуват в бурното море, а телата им бяха открити през днешния ден “, се споделя в публично известие на Руската федерация по кикбокс.

boec.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР