Световната шампионка по кану-каяк през 2015 година Станилия Стаменова се

...
Световната шампионка по кану-каяк през 2015 година Станилия Стаменова се
Коментари Харесай

Станилия Стаменова се гмурка на Халкидики

Световната шампионка по кану-каяк през 2015 година Станилия Стаменова се кани да запише курсове по гмуркане на Халкидики в средата на месеца.

Станилия, която нормално рядко намира време за отмора, е съумяла да открадне няколко дни за отдих, преди да стартира подготовката си за Олимпиадата в Токио следващата година. Избрала е по-близка дестинация за ваканцията, тъй като около непрекъснатите лагери и надпревари непрекъснато пътува. Свикнала е на всичко - от мразовитите дни в студените води на северните езера, в които се постанова да гребе през зимата, до изнурителната горещина на юг.

Шампионката се интересува от природата, забележителностите, храната и културата на другите националности по света. Най-впечатлена е от Рим и от сибирската република Алтай.

В персоналния си живот е щастливо обвързана с мъж, който я поддържа по пътя към триумфа и съумява да резервира пристрастеността във връзката им, макар честите <210> отсъствия. Станилия обожава енциклопедиите и научната литература, а последната книга, която е прочела, е романът " Любов " на Елиф Шафак.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР