Световната шампионка по фигурно пързаляне Алина Загитова (Русия) не е

...
Световната шампионка по фигурно пързаляне Алина Загитова (Русия) не е
Коментари Харесай

Загитова: След победата не успях да се порадвам, защото трябваше да давам допинг тест

Световната шампионка по фигурно пързаляне Алина Загитова (Русия) не е съумяла да отпразнува златния орден от шампионата на планетата в Сайтама (Япония), защото до сутринта е давала допинг-тест, предава ТАСС.

16-годишната Загитова реализира следващ огромен триумф в кариерата си през вчерашния ден, откакто прибави международната купа към олимпийската от Пьончан 2018. "След успеха не съумях да се порадвам, тъй като трябваше да давам допинг тест. Това продължи от девет вечерта до пет часа сутринта. Подобрих личния си връх ", сподели Загитова пред съветските медии.

Фигуристката добави, че е три пъти по-щастлива от извоюваната международна купа, в сравнение с от златото на олимпийските игри в Пьончан през февруари предходната година. "Когато се намираш в комплицирана обстановка и я преодолееш, си двойно по-щастлив. Преди да дойда тук ми беше доста тежко, само че когато победих разбрах, че съм два-три пъти по-радостна, в сравнение с олимпийските игри. Не желая да каже, че в Пьончан беше елементарно, само че в този момент за мен беше доста мъчно ", сподели Загитова.

"Най-критично беше на шампионата на Русия, когато се провалих, само че треньорите съумяха да ми оказват помощ. Аз не мога да пребивавам без фигурното пързаляне, тъй като съм посветила на този спорт целия си живот ", добави олимпийската и международна шампионка.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР