Световната шампионка по аржентинско танго и екс футолиста минаха под

...
Световната шампионка по аржентинско танго и екс футолиста минаха под
Коментари Харесай

Бившата на Благо е бременна. Кой е бащата?

Световната шампионка по аржентинско танго и екс футолиста минаха под венчило, само че бракът им изтрая малко

Есмер Омерова се пусна по мрежата щастлива и доста бременна Татарката скоро ще ражда и новината изненада всичките й почитатели. Тази есен сина й от Благо Джизъса-Елай е първокласник. Световната шампионка по аржентинско танго и екс футолиста минаха под венчило, само че бракът им изтрая малко.

Само две години изтрая брака им, а повода се оказаха още веднъж систематичните изневери на Благой Георгиев.Според клюките гелосаният ритнитопковец даже имал възбрана да припарва в Русия. И съвсем от раждането си той не е виждал сина си, не че е правил някакви опити да го стори.След като се разделиха, Есмер дълго време „ ближеше рани “. Но най-после откри разтуха в прегръдките на боксьора Максим Давидов.

Синът й даже бе доста завързан към новото гадже на майка си. Треньорът по бокс даже й подари голям годежен пръстен, само че до женитба не се стигна. След което влюбените се разделиха изненадващо, а Есмер изтри всичките им общи фотоси.

Сега обаче Есмер настойчиво крие бащата на бъдещото й бебе. А мнозина се питат дали не са стоплили връзките си с Благо толкоз, че той да се окаже баща и на второто й отроче. „ Няма да се учудя, наш Благой тъче на два стана-при Ивана Главчева и при Есмер “, бъзикат го в мрежата.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР