Световната премиера на втория сезон на хитовия оригинален сериал на

...
Световната премиера на втория сезон на хитовия оригинален сериал на
Коментари Харесай

Вторият сезон на Западен свят стартира у нас на 23 април

Световната премиера на втория сезон на хитовия автентичен сериал на HBO „ Западен свят “ е на 22 април. Българските почитатели ще могат да го гледат в HBO GO още сутринта на 23 април, а вечерта ще бъде и премиерата по телевизионния канал на HBO България. Създателите на научно-фантастичния уестърн сериал, основан на едноименния филм на Майкъл Крайтън от 1973-та, дават обещание фенът да бъде обхванат от развиването на мрачната авантюра, която наблюдава зараждането на изкуствения разсъдък и еволюцията на прегрешението.

Водеща роля във фабулата на продължението имат героините-роботи, изиграни от Евън Рейчъл Ууд (номинирана за „ Златен глобус “ за “Thirteen”; номинирана за Emmy® и Златен глобус за „ Милдред Пиърс “ на НВО), Танди Нютън ( “Мисията невъзможна 2”) и Анджела Сарафиян, която стана позната на международната аудитория точно със „ Западен свят “. Компания им прави и Ед Харис ( “Бездната “, „ Аполо 13 “, “Красив Ум “), в ролята на мистичния мъж в черно, имащ своя лична задача в пресъздаващия игрова действителност свят. Антиутопията, разрастваща се във футуристичен парк, наименуван „ Западен свят “, показва атракциона като място, в което заможни хора могат да изживеят низките си пристрастености и да задоволят жаждата си за завършения в детайлно пресъздадената атмосфера на Дивия запад.

Паркът е обитаем с роботи, наречени приемници, програмирани да се държат като хора, които не подозират, че животът им не е умишлен и всичко е сюжет. Първият сезон преведе феновете през перипетиите и осъзнаването на част от приемниците, след бъг в системата, че това, което считат за действителност е игра за хората отвън границите на парка. Вторият сезон ще покаже въставането на приемниците и те ще имат съществена роля в отстояването на софтуерно генерирания си свят и превръщането му в действителност.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР