Световната правителствена среща на върха започна работа днес в Дубай,

...
Световната правителствена среща на върха започна работа днес в Дубай,
Коментари Харесай

В Дубай започна седмата Световна правителствена среща на върха

Световната държавна среща на върха стартира работа през днешния ден в Дубай, Обединените арабски емирства. Целта на тазгодишното седмо издание на срещата е да се усъвършенства животът и благосъстоянието на седемте милиарда души на планетата посредством деен разговор по опазването на здравето, енергетиката, образованието, хранителната сигурност и технологиите, съобщи пред публицисти в навечерието на форума министърът по държавните въпроси и бъдещето Мохамад Абдула Ал Гергауи.
 
At the opening of the action day at. ‘World is full of challenges in all aspects of life.’ Technology is important but we need for sustainable results. Achieving is a precondition for those & connected to all others
— Leadership4SDGs (@Leadership4SDGs)
 Тридневното събитие, на което се чакат над 6000 гости, ще бъде по-голямо от миналогодишното, показва Българска телеграфна агенция. В него ще вземат участие представители от 140 страни и 30 интернационалните организации, които ще се включат в 200 панелни сесии и 16 специфични конгреси, означи министърът, който е председателстващ на срещата на върха.
 
" Днешният свят е взаимносвързан, непрекъснато изменящ се и под въздействието на фактори, общи за всички държавни управления. Няма разрастващи се и развити страни, а просто над седем милиарда души, търсещи по-добро здраве, по-добро обучение, еднакъв достъп до технологиите, заслужено систематизиране на храна и сила, и благополучен и кротичък живот ", уточни министърът, представен от локални медии.
 
Shaping the future of governments. Watch the livestream of the 2019
— World Gov Summit (@WorldGovSummit)
Той посочи, че срещата на върха се е трансформирала в източник за ентусиазъм за държавни управления и жители с сполучливите си световни модели за развиване, в което технологиите и интернационалната търговия играят основна роля в построяването на връзки сред държавните управления и техните жители за реализиране на по-добро бъдеще за човечеството.
 
Светът понесе доста премеждия заради неуспехите на държавни управления и тези провали станаха тежко задължение за народите и обществата, съобщи Мохамад Ал Гергауи. За да се оправят с тези проблеми и да създадат измененията, нужни за по-добро бъдеще, държавното управление на ОАЕ и държавните управления по света би трябвало да се концентрират върху основни въпроси като образованието, опазването на здравето и превоза, означи министърът.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР