Световната пандемията доведе до редица промени в множество сектори по

...
Световната пандемията доведе до редица промени в множество сектори по
Коментари Харесай

Какво вероятно няма да видите скоро на борда на самолет

Световната пандемията докара до редица промени в голям брой браншове по целия свят. Макар да се вижда към този момент лъч вяра, с помощта на имунизацията, евентуално ще отнеме още известно време, с цел да си стъпим на краката, а всекидневието ни да се върне към естественото. Някои специалисти са с много мрачни прогнози за авиационния бранш, където плануват, че ще отнеме най-малко 2-3 години до момента в който се върне към естествената икономическа среда.

Виж още:

Храна

В напъните си да лимитират контакта си с пасажерите, доста самолетни компании са премахнали изцяло предлагането на храна.

Напитки

Чай, кафе и газирани питиета са измежду нещата, които също може да не бъдат предлагани на борда на самолетите, защото наливайки ги, бутилката/каната може да се допре до чашата на болен пасажер.

Хора без маски

Маските на този стадий са изцяло наложителни, когато сме с доста хора в затворено помещение, което важи с цялостна мощ за самолетите.

Виж още:

Събиране на боклуци

Обикновено преди да кацнете, стюардите и стюардесите събират отпадъците ви. Но поради пандемията от ковид някои самолетни компании задължават пасажерите сами да изхвърлят отпадъците си в специфични контейнери, откакто слязат от самолета.

Помощ при качването на ръчния багаж

Преди пандемията от COVID-19 стюардите и стюардесите можеха да ви оказват помощ при усложнение с качването на ръчния ви багаж над мястото ви за сядане. По информация на уеб страницата Best Life това към този момент няма да е допустимо, защото коронавирусът може да оцелее върху пластмасови повърхности до 72 часа. Все отново това е вътрешна политика и се взема решение от всяка компания.

Изображение: iStock Photos

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР