Световната купа по волейбол ще гостува в София като част

...
Световната купа по волейбол ще гостува в София като част
Коментари Харесай

Волейболната световна купа идва в София тази събота

Световната купа по волейбол ще гостува в София като част от националното турне на трофея, което се организира с поддръжката на Лидл България. Всички почитатели на волейбола в столицата ще могат да се допрян до най-желаната международна волейболна купа на 25 август 2018 година от 17:00 до 19:00 ч. Оригиналният трофей, за който ще се борят най-хубавите волейболисти на планетата по време на шампионата през септември, ще срещне феновете на волейбола в София, изложен в особено построен шампионски корнер при започване на алеята към НДК на ъгъла на ул. „ проф. Фритьоф Нансен " и бул. „ Патриарх Евтимий ". По време на събитието, уредниците ще зарадват всички почитатели и с доста занимания, игри и интензивности за разпространение на спорта и пълноценния живот.

Легендарните волейболни национали Любо Ганев и Евгени Иванов-Пушката ще бъдат измежду специфичните посетители на следващата спирка от златния „ Трофи тур " и ще провокират волейболни запалянковци да покажат своите заложби на особено построено волейболно игрище на ул. „ проф. Фритьоф Нансен ". Организаторите са планували и награди за най-хубавите играчи, а най-подготвените по тематиката за идното международно състезание по волейбол за мъже, на което България е хазаин дружно с Италия, ще получат подарък билет за дуели от втората предварителна фаза на международното състезание, която ще се организира в София.

В началото на юни Лидл България и Българската федерация по волейбол публично оповестиха продължение на партньорството си, което тази година се организира под мотото " Националната селекция, с която се гордеем ", с поддръжката на селекцията „ Родна стряха " – висококачествени артикули единствено от български производители. През 2018 година, с изключение на сътрудник на националите по време на Световното състезание по волейбол и Волейболната лига на нациите, комерсиалната верига е и формален сътрудник на първото в България турне на истинския трофей, за който ще се борят най-хубавите волейболни тимове на Световното състезание за мъже 2018.

В рамките на националното турне, международната купа по волейбол беше показана на разнообразни събития в градовете-домакини София, Варна и Русе през цялото лято. Трофеят ще може да бъде забелязан от почитателите и по време на мачовете на Световното шампионати по волейбол в България през септември.
Повече информация, обвързвана с турнето на купата, може да откриете на уеб страницата на Lidl България – www.lidl.bg, както и уеб страницата на Българската федерация по волейбол http://www.volleyball.bg/.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР