Световната купа по волейбол гостува във Варна. От днес до

...
Световната купа по волейбол гостува във Варна. От днес до
Коментари Харесай

Световната купа по Волейбол идва във Варна

Световната купа по волейбол гостува във Варна. От през днешния ден до 17 юни в зала Конгресна на Двореца на културата и спорта, всички почитатели на волейбола ще имат опция да се допрян до най-желания международен трофей в особено построения шампионски корнер по време на мачовете на Волейболната лига на нациите.

Мачовете на националният ни тим по волейбол са от 18:30 часа в идващите три дни, а противници са тимовете на Бразилия, Франция и Канада. От 15:30 часа са дуелите сред другите два тима.

Цените на билетите стартират от 10 лв., а тридневните пакети от 25 лв..

В рамките на националното турне, международната купа по волейбол ще бъде показана на разнообразни събития в градовете-домакини София, Варна и Русе през цялото лято, както и по време на мачовете на Световното шампионати по волейбол в България през септември. По време на плануваните гостувания, с изключение на със фотография с най-желания трофей в света на волейбола, уредниците ще зарадват всички почитатели и с доста занимания, игри и интензивности за разпространение на спорта и пълноценния живот. Следващата спирка от турнето на купата е в Русе, по време на най-пъстрото събитие от летния календар на града – Русенския карнавал, който се организира на 23 юни.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР