Световната купа по художествена гимнастика отново ще превземе каналите на

...
Световната купа по художествена гимнастика отново ще превземе каналите на
Коментари Харесай

Световната купа по художествена гимнастика в София - на живо по RING


Световната купа по художествена гимнастика още веднъж ще превземе каналите на bTV Media Group. От 8 до 10 април RING ще ви направи съпричастни с страстите, трогателните моменти и оспорваната борба за медалите в влиятелната конкуренция.

Екипът на спортната редакция на bTV дава обещание любопитни материали, коментарни студиа и забавни събеседници преди, по време и след Световната купа в " Арена Армеец ". Целият шампионат ще бъде излъчен и онлайн на уеб страницата btvnovinite.bg, както и на платформата Voyo.bg.

Снимка: Анна Недкова, БФХГ


Финалите на обособените уреди в неделя (10 април) ще бъдат излъчени и онлайн по bTV от 12:30.

В самостоятелната конкуренция страната ни ще бъде показана от Боряна Калейн и Стилияна Николова. Феновете на красивия спорт сигурно чакат с неспокойствие дебюта на новия ни отбор пред родна аудитория.

В самостоятелната конкуренция при дамите ще вземат участие 40 гимнастички. Сред тях са Зохра Агамирова (Азербайджан), София Рафаели и Милена Балдасари (Италия), Виктория Оноприенко (Украйна), Лаура Цзън (САЩ) и други.

При ансамблите огромните отсъстващи ще са Русия и Беларус, които получиха възбрана за присъединяване в надпревари поради войната в Украйна.

Снимка: Анна Недкова, БФХГ


Седмица преди Световната купа ще се организира интернационалният шампионат " София къп ". В зала " София " ще вземат участие съвсем всички националки самостоятелно дами и девойки, а финалите на 3 април ще бъдат излъчени онлайн по RING от 14 ч.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР