Световната футболна централа ФИФА е уведомила вчера в късния следобед

...
Световната футболна централа ФИФА е уведомила вчера в късния следобед
Коментари Харесай

ФИФА спря трансферите на Левски

Световната футболна централа ФИФА е уведомила през вчерашния ден в късния следобяд Българския футболен съюз, че стопира прехвърлянията в Левски. Причината е отговорностите на "сините " към африканското крило Насиру Мохамед, който има да получава близо 400 000 евро за предстоят си на "Герена ". Опитите на българския клуб за сделка с Насиру удариха на камък и след неколкократни тъжби от през вчерашния ден следобяд "сините " са със спрени трансферни права.

"Вярна е информацията, само че тя е под надзор и към този момент имам концепция по какъв начин ще я решим. Първо желая да успокоя нашите почитатели, че това обвързване все още не е с лицензионен темперамент, защото е отвън 31 декември. Важно е да се знае, че аз персонално чаках сходно развиване на проблема и още през днешния ден ще го апелирам пред КАС.

На всичко от горната страна, сега у нас трансферният прозорец е затворен и времево имаме благоприятни условия да реагираме. И не на последно, а даже преди всичко – почитателите на Левски демонстрираха, че стоят зад тима и всевъзможни опити да ни унищожат са несполучливи! Левски е безконечен ", съобщи изпълнителният шеф на "сините " Иво Ивков пред "Котаспорт ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР