Световна или поне европейска революция е на път да предизвика

...
Световна или поне европейска революция е на път да предизвика
Коментари Харесай

Кметица поиска затваряне на махалата с червените фенери в Амстердам

Световна или най-малко европейска гражданска война е на път да провокира новият кмет на Амстердам – първата дама на този пост Фемке Халсема, която пожела да затвори квартала с алените фенери, заради неприятни условия на труд, трафика на хора и опциите за пране на мръсни пари.

Представителката на Зелените съобщи, представена от Гардиън: „ Трябва да дръзнем да мислим за махалата без проституция”. Все отново, тя даде обещание публично разискване през летния сезон за бъдещето на квартала при каналите Сингел и Де Вален, което стартира със заседание идната седмица. Обаче е безапелационна: „ Крайната цел не предстои на преговори”.

Пред локалния вестник Хет Парол тя съобщи: „ Вече ги няма ония моряци, зажаднели за ласките на холандските дами след дълги, дълги пътувания. Сега ситуацията е, че на задгранични дами, за които не знаем по какъв начин са стигнали до нас им се присмиват и ги снимат. Трафикът на човешки същества не е красива работа, не е допустим в наше време”.

Тя мисли, че запазването на характера на „ услугата” може да стане при закриване на витрините с дами, пренасяне и други ограничения. Зелените имат 10 от 45 места в градския съвет, само че ще прокарат каквото изискат решение с поддръжката на социалистите и либералите от групата D66, с които имат болшинство.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР