Световна футбола звезда ще бъде флагман на честванията на 60-годишнината

...
Световна футбола звезда ще бъде флагман на честванията на 60-годишнината
Коментари Харесай

Световна легенда идва за юбилея на Нефтохимик

Световна футбола звезда ще бъде флагман на честванията на 60-годишнината на Нефтохимик. Идеята е въпросната звезда да бъде патрон на юбилея и да вземе присъединяване в показателен мач, в който ще играят освен митове на Нефтохимик, само че и на Черноморец (Бургас). Това описа в подкаста " Фактор " фенът Кирил Евтимов, който дружно със Сдружението " Нефтохимик ", са се захванали с организацията за празника на бургаския клуб.

" Със Сдружението с нестопанска цел " Нефтохимик ", което поддържа школата на клуба, плануваме да създадем честване за 60-годишния празник. Може би след края на май, началото на юни, ще имаме повече детайлности. Няма да е нещо грандиозно. Моята концепция е да поканим някоя международна футболна легенда. Тя да участва в Бургас като флагман на събитието. Ще бъдат поканени, несъмнено, митове на клуба. А и освен на Нефтохимик, а и на Черноморец и изобщо на бургаския футбол. Идеята е този празник да бъде през лятото – края на юли, началото на август. При всички положения ще почетем това събитие. А и предвид на нежеланото състояние и на двата клуба, желаеме да дадем малко звук, малко положителна страст, сила. Да жегнем позитивно хората “, разяснява Евтимов.

Той е непосредствен другар с френските футболни митове Робер Пирес и Еманюел Пти. " Две-три генерации бургазлии не знаят какво е тим в " А " група. Или в случай че знаят, е било единствено мимолетно наличие. И за жалост, към този момент се ориентират към други тимове - към Левски и към ЦСКА. Ако питаш редовия обожател, ще ти изброи доста проблеми. Но може би главният е, че Общината не оказва помощ. Все отново има хора, които са подготвени да оказват помощ. Има много опити, само че някак си не потеглят нещата. Може би е време да се изтласкаме от това дъно ", сподели още фенът на " шейховете ".


 Бултрасите потеглят за Бултрасите потеглят за "Герена " от "Колежа " 27 апр | 14:17 157 0  БФС наказа неверен треньор на Берое БФС наказа неверен треньор на Берое 27 апр | 13:32 596 0  Водещи български съдии ще управляват дербита в Гърция, Кувейт и Саудитска Арабия Водещи български съдии ще управляват дербита в Гърция, Кувейт и Саудитска Арабия 27 апр | 13:15 524 1  Ботев (Пловдив) стартира договаряния за трансферна цел номер 1 Ботев (Пловдив) стартира договаряния за трансферна цел номер 1 27 апр | 13:14 9223 28  Лудогорец ще си сътрудничи със международен водач за цифрови трансферни тактики Лудогорец ще си сътрудничи със международен водач за цифрови трансферни тактики 27 апр | 12:34 2387 11 Виж всички Водещи Новини  Днес вземат решение по кое време ще се играе финалът за Купата на България Днес вземат решение по кое време ще се играе финалът за Купата на България 27 апр | 10:14 15195 51  Ботев (Пловдив) стартира договаряния за трансферна цел номер 1 Ботев (Пловдив) стартира договаряния за трансферна цел номер 1 27 апр | 13:14 9223 28  Битка като за край! Манчестър Сити и Реал стопираха дъха на целия свят, само че всичко ще се реши в Мадрид Битка като за край! Манчестър Сити и Реал стопираха дъха на целия свят, само че всичко ще се реши в Мадрид 26 апр | 23:53 101363 509  Ливърпул ще се опита да откаже Виляреал още на “Анфийлд ” Ливърпул ще се опита да откаже Виляреал още на “Анфийлд ” 27 апр | 07:45 11489 19  Решителна среща за Алън Пардю в ЦСКА - София Решителна среща за Алън Пардю в ЦСКА - София 27 апр | 09:37 10923 20 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР