Световен удар за разоръжаване на Северна Корея би бил възможен,

...
Световен удар за разоръжаване на Северна Корея би бил възможен,
Коментари Харесай

Путин: Възможно е светът да удари КНДР, но не се знае какъв ще е резултатът

Световен удар за разоръжаване на Северна Корея би бил вероятен, само че резултатът няма да бъде явен, защото КНДР е " затворена страна ".

Това съобщи съветският водач Владимир Путин на Международния конгрес за енергийна успеваемост и развиване в Москва, представен от локални медии.

Нека приказваме непосредствено. Може ли да бъде осъществен световен удар за разоръжаване? Действително може. Ще се поразят ли целите? Не е ясно, тъй като никой не знае сигурно къде какво се намира, посочи Путин пред форума.

Той добави, че никой не е на 100% сигурен къде са обектите в КНДР, тъй като е " затворена страна ".

 Снимка 315994
Източник:

Според него нападателната реторика към Пхенян и опитите да се " приказва от позицията на силата " единствено дават повече власт на режима в КНДР.

Путин посочи още, представен от Ройтерс, че американският водач Доналд Тръмп слуша съветската позиция за севернокорейската ракетна рецесия, която натъртва на дипломацията пред спомагателни наказания или военни дейности.

Руският водач прикани всички страни да понижат риториката по адрес на КНДР.

Президентът на Руската федерация също прикани интернационалната общественост да отхвърли политиката на двойни стандарти в битката с тероризма.

 Снимка 315995
Източник:

Владимир Путин приказва и за обстановката с петрола на международния пазар. Според него, в случай че ОПЕК и другите страни се съгласят да удължат съглашението за понижаване на производството, реализирано през декември 2016 година, то би трябвало да бъде продължено минимум до края на 2018 година

Той добави, че към момента не знае дали съглашението като цяло ще бъде удължено.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР