Светослав Витков от партия „Глас народен“ се включи в битката ...

Светослав Витков от партия „Глас народен“ се включи в битката

Какви са приоритетите на Светльо Витков в президентската битка

Светослав Витков от партия „ Глас национален “ се включи в борбата за „ Дондуков “ 2.

За 10 години в политиката той съобщи, че е надградил доста неща в себе си.

„ Когато не се продаваш и не си даваш някои елементи от тялото чартърен е доста тежка борба в нашата политика. Повечето политици и малките партии гледат да вдигнат равнището си, с цел да могат да се продадат нацяло. Видях доста неща и най-тъжното от тях е, че политиците желаят смяна, само че действително не знаят каква съответно да е тя. И виждаш по какъв начин в политиката влизат хора, които желаят да трансформират личния си живот, а друг на цялото ни общество “, сподели в „ Тази заран “ Витков.

Според него държавният глава е мъчно да бъде обединител на нацията.

„ Когато президентът е от партиите на статуквото, няма по какъв начин да бъде обединител, тъй като е подсилен от една огромна партия, която е в прорез с другите огромни партии. Затова концепцията ми е, че човек, който не е зает с огромна партия, може да се яви обединител “, счита Светльо Витков.

Първият му приоритет е политическо обучение и обучение изобщо. „ Необразованите хора нормално гласоподават по страст, по благосклонност, само че в действителност би трябвало да се гледа не кой претендент какво е учил, а какви са стремежите му и какъв брой е чист “, счита той.

Вторият приоритет за него са духовните ценности.

Светльо Витков упорства също по този начин нарастването на стойността на катарама от следващата година да бъде покрито от страната по образеца на Гърция.

„ Бюджетът се актуализира. Има опция да се трансферират средства от едно перо в друго, тъй че това не е невероятно. Въпрос на предпочитание и приоритет е “, счита той.

Според него ограниченията против ковид сега са неадекватни и на процедура принуждават хората да се имунизират.

„ В момента имам задоволително антитела и не е належащо да се имунизирам, само че в случай че стана държавен глава, ще се жертвам и ще го създам. Защото за мен това е жертва “, сподели Витков.

След случая на Околовръстното в София той упорства и за смени в Закона за пътищата.

„ Ангажирам се с идеята да спрем войната по пътищата и това не е поради политическата акция, а ще бъде до края на живота ми, защото оцелях по знамение. Едно от нещата е на хората, които карат с превишена скорост два пъти над ограничението, да им се отнеме книжката и автомобила. При такава злополука като нашата да бъде изплатен автомобилът и да се отнеме книжката “, сподели Светльо Витков.

На въпрос по какъв начин България би трябвало да се погрижи за границите си и да се оправи с бежанската рецесия той отговори, че армията не е положителен вид за спаряване с казуса, тъй като тя е „ разпасана команда “.

„ Не може единствено армията да пази границата, би трябвало да има и дипломация. Ако тръгне вълната, всички знаем, че скакалците не могат да бъдат спрени с телена ограда и армия. Много по-тежко ще бъде “, счита претендентът за държавен глава.

На въпрос за какво би трябвало да бъде следващият държавен глава на България той отговори: „ По-хубав и по-интелигентен съм. Шегувам се. Защото съм самостоятелен и в никакъв случай не са ми казвали какво да върша. Не съм целувал ръце. Това е моят персонален протест към цялата система. “

Източник: btvnovinite.bg