Светослав Петров прогнозира как би могъл да се развие сблъсъкът

...
Светослав Петров прогнозира как би могъл да се развие сблъсъкът
Коментари Харесай

Светослав Петров: Няма да се учудя, ако Лудогорец елиминира Милан

Светослав Петров предвижда по какъв начин би могъл да се развие конфликтът сред Лудогорец и Милан в шампионата Лига Европа. Петров се върна в спомените си от срещите си с " росонерите " през 2001-година и показа упованията си.

" Първо желая да кажа, че чувството да играеш на " Сан Сиро " е доста прелестно. Спомням си, че ни поддържаше голяма наша агитка. Беше една от най-многобройните групи последователи на гостуващи тимове, идвала на този стадион. Търсеха се доста билети. На нас футболистите непрекъснато ни звъняха за още.

 Снимка 337588
Източник:

В първия мач играх против Руй Коща. Или в кръга на шегата - любувах се на играта му от близко. След този мач взех фланелката на Шевченко, а след втория - на Пирло. На украинеца още си я вардя, а тази на Пирло я подарих на детенцето на един другар. Ваши сътрудници тогава ме избъзикаха, че съм направил най-бързия спринт след края на мача, с цел да взема фланелката на Шевченко.

 Милан излиза с всичко най-хубаво против Лудогорец
Милан излиза с всичко най-хубаво против Лудогорец

" Росонерите " картотекираха звездите си за борбата с разградчани

Истината е, че разликата в класите сред нас и Милан по това време беше доста огромна. Въпреки това вярвахме и се надявахме до последно, че можем да им се противопоставим. Дори, откакто загубихме първия мач с 0:2. За реванша ситуацията на " Армията ", която сътвориха нашите почитатели, беше неповторима. Бате Паро избра малко по-офанзивна тактичност. Затова аз останах на пейката и влязох по-късно в игра. Надявахме се да вкараме ранен гол и след това, понесени на крилете на ентусиазма и благодарение на нашата аудитория, да успеем. За страдание не стана, само че горест в мен няма. И няма по какъв начин да има. Това, че бях футболист на ЦСКА и играх против подобен огромен тим като Милан - ми стига.

 Кирил Домусчиев: Ще бъдем безкомпромисни, започнаха да ни се качват на главата
Кирил Домусчиев: Ще бъдем безкомпромисни, започнаха да ни се качват на главата

" ЦСКА направи мощен тим, уповавам се, че и Левски ще е по-силен ", съобщи босът на Лудогорец

Единственото преимущество, което виждам за Милан, е това, че тяхното състезание е в ход и футболистите им ще са в добър игрови темп. Но считам, че в последните години Лудогорец се научи по какъв начин да се оправя с това. Затова си мисля, че това преимущество на Милан ще се усети единствено в първите минути. Аз също съм от хората, които мислят, че Лудогорец има огромен късмет за краен триумф. Особено в случай че играят както са посочили, че могат. И в случай че Милан бъде отстранен, няма да се учудя. Не имам вяра, че името на противника може да уплаши играчите на Херо. Просто тъй като в редиците на " росонерите " няма огромни международни звезди.

Едно е да излезеш на " Бернабеу " против Реал на Роналдо, Бензема и Кроос, а напълно друго е против Милан на Чалханоглу. Да си призная мъчно ще изброя 6-7 футболисти на Милан от настоящия тим. Така че Лудогорец има съществени шансове и им поисквам триумф. Знам, че почитателите на ЦСКА не биха им го поискали, само че аз виждам на този мач като българин.

 Лудогорец пуска билетите за реванша с Милан
Лудогорец пуска билетите за реванша с Милан

Вижте детайлностите

Добре ще е за всички Лудогорец да победи. Знаете, че всички български клубове прибират пари поради положителните резултати на отбора от Разград в шампионатите. Кой желая да стане първенец, към този момент е напълно обособен въпрос. Нека да бъдем положителни и нека Лудогорец да успее ", съобщи Петров.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР