Светослав Петров е новият старши треньор на Септември София, потвърдиха

...
Светослав Петров е новият старши треньор на Септември София, потвърдиха
Коментари Харесай

Официално: Септември обяви новия си треньор

Светослав Петров е новият старши треньор на Септември София, потвърдиха през днешния ден от клуба. Петров заменя на поста сърбина Славко Матич, който е освободен след вчерашното проваляне от Славия.

Роденият на 12 февруари 1978 година Светослав Петров бе част от детско - юношеската школа на септемврийци досега, като с неговото предопределение управлението на клуба затвърждава упоритостите си да продължи да постанова лични юноши в първия тим, а също по този начин да дава поле за изява на своите треньори. До момента в своята кариера като треньор Петров е бил част от тимовете на ЦСКА София, Ботев Пловдив, Добруджа Добрич, Локомотив София, а за него това е и втори престой в академията на Септември.

Като футболист, започва кариерата си в Добруджа Добрич и минава през отборите на ЦСКА София, Кубан Краснодар, Локомотив София, Нефтчи Баку, Чунчуй Ятай, Калиакра Каварна и Ботев Пловдив. В интервала от 2000 до 2003 година е част и от националния тим на България.

Младият експерт поема тимът на Септември София след раздялата със Славко Матич, като още на следващия ден ще изведе играчите за първа подготовка, част от подготовката на " септемврийци " за идното домакинство против Левски София.

Септември се показва едва от началото на сезона в Първа лига и заема 14-то място в класирането с 9 точки.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР