Светослав Иванов е новият изпълнителен директор на Българската аутсорсинг асоциация

...
Светослав Иванов е новият изпълнителен директор на Българската аутсорсинг асоциация
Коментари Харесай

Българската аутсорсинг асоциация с нов изпълнителен директор

Светослав Иванов е новият изпълнителен шеф на Българската аутсорсинг асоциация (БАА) с над 15 години опит на национално и интернационално равнище в региона на мениджмънта, бизнес развиването, бизнес интервенциите и даването на услуги.

Богатата му експертиза обгръща оптимизацията на бизнес процесите, осведомителните технологии, продажбите на дребно и мобилните разплащания.

„ В ролята си на изпълнителен шеф на БАА ще работя интензивно за постигането на задачите на асоциацията – затвърждаването на България като водеща бизнес и аутсорсинг дестинация, стимулирането на нововъведенията в бранша и не на последно място поддръжката и развиването на качествено обучение. Вярвам, че опитът ми ще е доста потребен и че дружно с екипа ще успеем да разгърнем активността на БАА освен на национално, само че и на равнище Югоизточна Европа “, показа Светослав Иванов.

Светослав се включва в бранша на оптимизацията на бизнес процесите като самостоятелен съветник през 2009 год. По-късно е заемал длъжностите основен управител „ Доставка на услуги “ в Sutherland Global Services и шеф „ Продажби “ в Cellum, където дружно с екипа си създават продукта за мобилни разплащания от ново потомство CellumPay. Международният му опит включва още позицията основен управител за Югоизточна Европа в Xerox DSE. Ръководил е и логистиката и интервенциите в Office 1 Superstore за Централна и Източна Европа. Светослав е бил основен изпълнителен шеф на C3 Customer Contact Channels за България.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР