Светослав Аргиров премина всякаква граница на наглостта. През последните 40

...
Светослав Аргиров премина всякаква граница на наглостта. През последните 40
Коментари Харесай

Пенсионерите умират от глад, а Брат Аргиров беснее: Само 4000 лв. пенсия, не ви е срам!

Светослав Аргиров мина всякаква граница на наглостта. През последните 40 години очевидно се е имал за нещо толкоз велико, което заслужава доста повече дивиденти от останалите българи.

Певецът към този момент няколко дни не може да си откри място от гняв поради норвежката администрация, която му отреди пенсия, която е 3 пъти по-малка от тази, която той твърди, че би трябвало да взима. По негови калкулации е трябвало да му припишат 6000 евро пенсия, а са му поставили едвам 2000 евро.

Светльо Аргиров живя и се труди 25 години в Норвегия, където продължи своята певческа кариера. Тъй като Норвегия е една от най-богатите страни в Европа, той очакваше голяма пенсия, с която да си продължи охолния метод на живот, без да се постанова да работи доста постоянно. Сметките му обаче излязоха криви и в случай че желае да поддържа големия си дворец в Банкя, да води жена си на екзотични екскурзии, то 2000 евро на месец надали ще му са задоволителни.

Все отново негодуванието на Брат Аргиров наподобява много безочливо на фона на ситуацията на българските пенсионери, които от години умират рано, тъй като не могат да си разрешат разноски за медикаменти. Средната пенсия у нас е 500 лева, а артистът е неудовлетворен, че ще живее в България с 4000 лева на месец.

Всъщност Светослав ще живее с малко повече, тъй като има и българска пенсия, която е в размер на 500 лева Така той ще получава общо 4500 лева на месец, само че това му наподобява прекомерно непретенциозно за труда, който е положил в Норвегия, като че ли в България хората по-малко са се трудили.

Неговият брат Благовест в никакъв случай не се е водил непознат жител и по тази причина ще получава единствено българска пенсия. Той обаче има сполучлив бизнес с недвижими парцели, който ще продължава да развива.

Най-известните близнаци у нас ще не престават да творят. Те възобновиха дуета си през 2017 година, откакто се върнаха да живеят в България.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: братя Аргирови
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР