Светналите ръце като коледна елха е мечтата на прокуратурата –

...
Светналите ръце като коледна елха е мечтата на прокуратурата –
Коментари Харесай

Извънредно! Адвокатът Марин Марковски категоричен: Светналите като коледна елха ръце на Десислава Иванчева са мечтата на прокуратурата!

Светналите ръце като коледна елха е фантазията на прокуратурата – обаче това няма отношение към обстоятелствата. Това сподели пред публицисти юристът на Десислава Иванчева Марин Марковски след съвещанието на Специализирания углавен съд.

На въпрос компрометирани ли са доказателствата по делото с кмета на „ Младост “ Десислава Иванчева, юристът съобщи: „ Тези, които са приложени са компрометирани. С тях и без тях, няма никакви доказателства, за това, че тя на 17 април 2018г. е желала 500 хиляди евро”.

Той уточни, че неведнъж е обяснил ясно и просто, че ръката на Иванчева е светнала в тази част, с която е подписала протокола. „ Това безусловно изключва тя да ги е хващала. Това е допиране “, добави Марковски. Според него изводът от светването на дясната й ръка значи, че няма по какъв начин Иванчева да е броила пари.

На въпрос по какъв начин ще разяснява, че по кормилото на колата няма следи от това вещество, Марковски уточни, че откакто тя не е взимала парите, няма по какъв начин да има следи.

Във връзка с обясненията на медиатора – някогашния кмет на региона Петко Дюлгеров, Марковски съобщи, че когато се прави признание, юристът се интересува от това какви обстоятелства са свързани с неговия клиент. „ Той вътре споделя: „ Аз нея не съм я виждал “. Следователно в неговите показания, той не е споделил, че е разговарял с Иванчева. Дюлгеров не споделя, че тя го е изнудвала. В неговите показания няма такова нещо “
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР