Светльо Витков от Глас народен и Димитър Митев от Българска

...
Светльо Витков от Глас народен и Димитър Митев от Българска
Коментари Харесай

Цирк в Панорама: Светльо Витков скочи да се разправя с кандидат-депутат на Александър Томов

Светльо Витков от " Глас национален " и Димитър Митев от " Българска социалдемокрация – Евролевица " сътвориха следващия цирк в " Панорама " по Българска национална телевизия. Вокалистът на " Хиподил " назова съперника си в предизборния спор болшевик, а той му отговори, че е чалга артист. Витков, който има черен колан и преподава карате, стана и прикани политика от партията на Александър Томов да излязат на открито, с цел да се схванат.

Водещият Бойко Василев скочи и помоли двамата да се успокоят и да не се държат като в детската градина. Витков седна, само че провокациите още веднъж продължиха и артистът още веднъж потегли да се разправя с Митев пред смаяните погледи на останалите посетители. В последна сметка не се стигна до по-сериозни конфликти в студиото на държавната телевизия. 

Вторият " двубой " в предаването беше сред Боян Расате и Минчо Христов. Лидерът на БНС на няколко пъти нападна Христов, че е бил част от обединението на Българска социалистическа партия и го пита за какво социалистите не са решили проблемите, за които приказва. До пердах и до по-сериозни закани не се стигна и дебатът завърши без произшествия.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР