Светлините на празничната елха Тракия“ ще бъдат включени в понеделник,

...
Светлините на празничната елха Тракия“ ще бъдат включени в понеделник,
Коментари Харесай

Изненада! Елхата в Тракия вече на ново място!

Светлините на празничната елха " Тракия “ ще бъдат включени в понеделник, 3-и декември, от 17.30 часа в новия парк на региона. Това ще бъде и символичното разкриване на следващата облага за жителите, осведоми районният кмет Костадин Димитров. Той заяви още, че в тържеството ще вземат участие музикантите от " Биг Бенд Пловдив " и надарените млади реализатори от " Арт Войс Център ".

Новият парк в регион " Тракия “ е ситуиран на 11 декара сред бул. " Освобождение “ и улица " Григор Божков “, до магазин " Лидл “. В него са завършени алеи, кътове за отмора, има чешма, инсталирано е парково осветяване и съвременна детска площадка, която дава отговор на актуалните условия за качество и сигурност. За посетителите е обезпечен безвъзмезден безжичен интернет, има и видеонаблюдение. Изградена е и нова сцена, като концепцията е да се трансформира в още едно място за просвета и изява на жителите на " Тракия “.

От районното кметство и Община Пловдив канят жителите на празника за включване светлините на елхата в " Тракия “ и за символичното разкриване на новия парк в региона.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР