Светлана Василева определено обича да се фука с луксозния живот,

...
Светлана Василева определено обича да се фука с луксозния живот,
Коментари Харесай

Сбъдната милионерска мечта: Светлана Гущерова показа коледното си имение

Светлана Василева несъмнено обича да се фука с първокласния живот, който води с помощта на брачна половинка си бизмесмена Христиан Гущеров. Бившата плеймейтка към този момент има три деца от него и несъмнено много побърза да с тях - въпреки всичко годините си минават, а и това е сигурен знак, че пари за нея постоянно ще има.

Виж още: Шампиона на народа? Фифо от " Игри на волята " не приема загубата, хвали се с онлайн анкети

Наскоро русокоската реши да покаже за първи път по-обстойно дома си в телевизионно изявление и да опише повече за фамилните полезности. Няма да си кривим душата - вътре всичко е изпипано до последния подробност и няма нищо инцидентно - повече наподобява на замък, в сравнение с елементарна заможна къща, само че това е друга тематика. Определено златните и сребърните детайли участват на всички места - за някои това е кич, за други метод на много състоятелен живот.

Виж още: Нова обич в " Един за различен ": Ето коя риалити звезда най-накрая загърби някогашния

През лятото фамилията прекарва съвсем всички горещи месеци на морето - най-вероятно Гущерови са се сдобили с сходна къща и там. Виждали сме фрагменти от басейна до морето, само че единствено толкоз. Щом пристигна зимата, двамата хукват на празничен шопинг във Виена. При някогашната плеймейтка не могат да се видят марки от невисок или междинен клас, при нея всичко е от най-скъпото. Предполагаме, че по този метод облича и децата си - само че това няма по какъв начин да знаем, защото тя в никакъв случай не ги демонстрира и няма желание да го прави въобще в миналото.

Виж още: Гонени от вкъщи и обиждани: Сестрата на Сузанита проговори за фамилния тормоз, ред е на певицата

Преди броени часове първият сняг изненада столицата и всички инфлуенсъри побързаха да щракнат приказни снежни фрагменти. Но до момента в който едни снимат белите улици, то други се похвалиха с зимната приказка в персоналната си градина, която се простира на стотици декари. Наистина е вълшебно да имаш такава панорама от прозореца си.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР