Светлана Василева е спечелила мъжа си Християн Гущеров с добри

...
Светлана Василева е спечелила мъжа си Християн Гущеров с добри
Коментари Харесай

Светлана пребита от Гущеров?

Светлана Василева е спечелила мъжа си Християн Гущеров с положителни умения в секса. Бившата плеймейтка безусловно „ скрила шапката ” на едрия предприемач и му посочила неща, които в никакъв случай не бил виждал, макар богатия си опит. Блондинката не крие, че е огромен почитател на плодовете, които обича да похапва, само че и ги употребява в секса.
 

„ Много обичам секса с плодове! Знаете ли какви чудеса прави един портокал в леглото. Стига единствено да умеете да го употребявате по предопределение ”, признава русокоската в свое остаряло изявление. Преди да стане госпожа Гущерова, Светлана разказваше с детайлности за половия си живот и дори се гордееше какъв брой е опитна. Днес към този момент е в другата диаметралност – няма голи фотоси, не миткосва из нощните заведения, излизанията са с най-малко един охранител. Мерките се постановат не тъй като някой ще я отвлече или открадне, а с цел да не кръшка на мъжа си Християн.

В обществените мрежи живо се интересуват от секса с портокали, който прави Гущерова. Има няколко догатки за потреблението му в спалнята, като най-скромните са, че го реди по едрото тяло на мъжа си и го употребява, по-нецензурните ще ви ги спестим, тъй като са много извратени, като самата Светлана. „ Дано някоя вечер не се озове в незабавното на „ Пирогов ” с портокал в себе си или пък да рани мъжа си с „ цитрусовите бомбардировки ”, смеят се в шоусредите.

Извън половия живот на фамилията, който очевидно върви без спънки (нищо чудно да се мажат и с това), преди дни се появиха клюки, че предприемачът е ошамарил обичаната си. Комшии на разорените баровци алармираха, че в изблик на гняв, Християн скочил да млати нежната русокоска. Той я извлякъл за косата от у дома полугола, принуждавайки я да лази по земята и да му лиже подметките. Грозната сцена се озвучавала от нечленоразделни крясъци в дребните часове на нощта. Гаврата била прекъсвана от звучни плесници, които шишкото стоварвал където свари по мършавото тяло на жена си, наричайки я с прилагателни, които ще премълчим от благовъзпитание.

Най-шокиращ бил фактът, че бръмчалката, която му роди три деца, не смеела да гъкне, макар зверското страдалчество и оскърбление, на което Гущеров-младши я подложил. Панаирът бил всеизвестен и няколко дни бил най-актуалната тематика измежду съседите. Все още не е ясна паричната за среднощната кавга, само че най-вероятно изблиците са били под въздействието на алкохола, който е изпил преди този момент синът на някогашния червен народен представител Добромир Гущеров.

Мис Плеймейт за 2009 година удостовери новината на „ Уикенд ”, че къщата им в „ Драгалевци ” е оповестена за обмен, само че посочи като причина, че им е била прекомерно дребна – единствено с две спални и малко над 1000 кв.м. застроена повърхност. Заради това сега се блъскат 6 индивида в мезонет от 100 кв.м., като сякаш ще строят нов дом, който ще бъде подготвен след 2-3 години.

По-наблюдателните почитатели на русокоската видяха, че послъгва, тъй като твърди, че някогашният им парцел има единствено две спални, а в обявата на къщата написа – „ втори етаж – 4 спални със независими бани и дрешници към тях и балкони към две от стаите, перално помещение ”. Едва ли от организацията са си измислили за броя на пространствата в дома.

„ Когато търсиш по-голяма къща, не е ли разумно да останеш да живееш в остарялата, която е обзаведена с всички екстри и огромен двор, а не да се местиш в дребен мезонет ” – питат се почитатели на актуалната дизайнерка на пижами.

Междувременно се появиха клюки, че русокоската към този момент носи в утробата си бебе №4 , тъй като напоследък настойчиво крие корема си. Припомняме, че пенсионираната плеймейтка стана майка за трети път през април 2022 година и към момента не е предходна година от последното й раждане, само че очевидно Светла държи да дава живот всяка година, като де надява по този начин да бетонира мястото си в семейство Гущерови.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР