Светлана Гущерова се множи като зайците. Бившата плеймейтка носи в

...
Светлана Гущерова се множи като зайците. Бившата плеймейтка носи в
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Светлана Гущерова бременна с четвърто

Светлана Гущерова се множи като зайците. Бившата плеймейтка носи в утробата си четвърто дете. Блондинката всяка година ражда по едно дете. Последното се появи април предходната година, а през 2023 година ще се появи правоприемник №4. Светлана настойчиво крие корема си на последните фотоси в обществените мрежи. той не се вижда и на рождения ден на първото дете на милионерската фамилия - Анелия-Добромира, която преди дни навърши 4 години.

" Имаме проекти за още деца, а за това се изисква време, внимание и най-много обич. Винаги съм мечтала за огромно семейство. Готова съм за още едно дете ", разяснява преди време многодетната майка.



Гущерова настойчиво си крие корема

Първите две деца са кръстени на Гущеров-старши. Дъщерята носи името Анелия-Добромира, а момченцето, което се появи след нея, се споделя - Добромир. Според близки до двойката по този метод Светлана е желала да се подмаже на свекър си, който към момента не я е приел в фамилията.Опитите на моделката останаха несполучливи и бебе №3 беше кръстено на нейните родители и на брачна половинка й, а точно Кристиян-Валентин.



Блондинката към този момент носи единствено необятни рокли

Преди ден актуалната бизнесдама качи на фотография стори по какъв начин всички хубави неща я вършат дебела и бременна, само че бързо отстрани фрагмента. 

Светлана доби известност, откакто завоюва състезанието " Мис Плеймейт " през 2009 година. 14 години по-късно тя е загърбила бурното си минало, щурите купони и се е отдала на брачна половинка си Християн Гущеров и трите им деца.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР