10 лв. на час е заплатата в безглутеновата сладкарница на

...
10 лв. на час е заплатата в безглутеновата сладкарница на
Коментари Харесай

Търсите си работа? Линда дава по 10 лв. на час

10 лева на час е заплатата в безглутеновата сладкарница на брачната половинка на някогашния министър председател Кирил Петков, Линда Петкова. Преди дни страницата на дребното местенце на канадката пусна публикация за нов сладкар. Не се търси експерт, а някой, който се занимава любителски със занаята, и да прави кафе за клиентите. Бизнесът на Линда имал интерес към някой, който би работил със здравословни и естествени артикули - запазената марка на пекарната.

Работниците в сладкарницата са заети по 10 часа дневно - от 10 до 20 ч. и работят по 14-16 работни дни на месец, като се сменят два екипа през уикенда. Това значи, че дневно те изкарват по 100 лева, а на месец до 1600.

Около великденските празници сладкарницата на Петкова провокира огромни разногласия в мрежата поради цените, които беше поставила за козунаци. Тя заяви, че към този момент приема поръчки за три типа от празничното лакомство - със стафиди и цитрони, с естествен шоколад и бадеми или шипков мармалад и орехи.

Козунаците са направени с масло, мляко, кафява захар, яйца, безглутеново брашно, квас, кора от лимон и канела и са подобаващи за хора с алергия към глутен, твърдят в обява на фейсбук страницата на сладкарницата. А бройките са доста лимитирани. Има дребни по 450 г и огромни по 950 година Малките са по 34 лева, а огромните - 59 лева Следователно, с цел да си купиш един огромен козунак, ти изхвърчава над половината заплата за деня.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР