Светлана Гущерова определено няма скоро да покаже лицата на децата

...
Светлана Гущерова определено няма скоро да покаже лицата на децата
Коментари Харесай

Светлана Гущерова показа в какъв разкош спи малкото ѝ момченце, има си и специална охрана

Светлана Гущерова несъмнено няма скоро да покаже лицата на децата си, само че в това няма нищо неприятно. Красавицата рядко приказва за персоналния си живот и не споделя постоянно фамилни моменти, само че притегля вниманието, когато въпреки всичко реши да го направи.

Малкият Добромир преполови своята половин годинка, само че по традиция фамилията го пази от медиите, също като каката Анелия Добромира. Малкото момченце се появява понякога на story в Instagram, само че без Светлана да демонстрира личицето му. Тези дни Гущерова направи тъкмо това и качи благ кадър от красивата градина на фамилната къща, на който виждаме кошарката на Добромир, който е бил приспиван под дебелата сянка на дърветата в двора на богаташкото имение. 

Виж още: Сузи и Рени откровени пред почитателите си: за мъжете в техния живот, връзките, танците и... кучетата! 

Впечатление вършат и специфичните " охранители ", които са край синьото бебешко кошче на Добромир Гущеров-младши. Двете кучета Тами и Мико бдят до бебето. 

Бракът с Гущеров несъмнено прекатурна живота на Светлана, а неотдавна тя сподели, че ще му е постоянно признателна за всичко. " Ти промени живота ми и ме накара да схвана, че за същинската обич би трябвало чисто и огромно сърце, като твоето, биещо единствено за мен и нашите прелестни ангелчета! ♥️ Моето сърце е до твоето и постоянно ще бъде! Помня всички наши моменти, от занимателни до доста тежки и точно те ме накараха да допускам в нас и любовта ни ", написа в Instagram Светлана във връзка годишнината им по-рано този месец.

Виж още: Краят на една епоха: Как Picpukk стана Андон и за какво скъсаха с Никол Бутева? 

Изображение: https://www.instagram.com/svetlanagushterova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР