Светлана Гущерова хвърли в шок дори най-близките си хора с

...
Светлана Гущерова хвърли в шок дори най-близките си хора с
Коментари Харесай

Близките й са в шок: Светлана Гущерова с тежък грях към децата си! Как можа?!?

Светлана Гущерова хвърли в потрес даже най-близките си хора с това, което стори. И което предизвиква на личните си деца, необичайно за какво... Както знаем от години, някогашната плеймейтка освен не влиза в храмове и църкви, само че и ги заобикаля отдалеко.

Тя е признавала това нееднократно и то обществено, потвърждавайки, че всякога, когато е влизала в черква, след това й се е случвало нещо неприятно. " И то не бяха дребни неща, а злополука, след това влязох в болница, постоянно ме сполетяваше сериозна неволя. Затова и от години не навестявам църкви, не можеш да ме накараш да стъпя там ", кълнеше се Гущерова.

И хоп - от два месеца насам тя е виждана цели няколко пъти да влиза в храм, а на всичко от горната страна беше и кръстница на бебето на своя другарка напълно неотдавна. Самата Светлана е казвала, че е кръстена и по тази причина околните й са възмутени от това, което предизвиква на личните си деца. А точно - лишава ги от кръщене, което е извънредно значимо за всеки християнин.

Да, нито едно от децата на Светлана и Християн Гущеров не е кръстено, а тя несмущаемо кръщава непознати бебета. Това се приема извънредно отрицателно, както от нейни познати, по този начин и от хората към самия Християн. Дали това ще има отражение върху брака им, следва да разберем.

Инфо: Crimesbg.com

 

Тагове: Християн Гущеров Светлана Гущерова Църква храм кръщене бебе
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР