Светлана Гущерова е нещо като явление в родния хайлайф със

...
Светлана Гущерова е нещо като явление в родния хайлайф със
Коментари Харесай

Множат се като зайци! Семейство Гущерови нарастна с още двама члена (СНИМКИ)

Светлана Гущерова е нещо като събитие в родния елит със скоростта, с която подарява брачна половинка си Християн с наследници – за няма и четири години семейството се снабди с щерка и двама сина, а съгласно слуховете Светлана още веднъж е бременна.

Явно обаче многото звук не им пречи и огромното семейство Гущерови се снабди с двама нови членове. Моделката направи необикновен подарък на трите си деца – изненада ги две дребни и пухкави зайчета.

„ Най-новте членове на фамилията ни! Скай и Пате “, написа Гущерова към стори с ушатковците.

Те се появиха в обществената мрежа към празниците, по тази причина най-вероятно са били подарък точно за Великден.

 зайчета в клетка

Зайчетата идват новодомци при Гущерови единствено месец, откакто Светлана загуби обичаното си куче Тами, което отглеждаше като свое дете още от плеймейтските си години.

Гущерова към този момент има опит в развъждането на зайчета, напомнят осведомени с предишното й. Преди доста години, с изключение на за Тами, в моминската си квартира Светлана се грижела и за пухкавия Ушко. Иначе семейство Гущерови, като се изключи че е богато на деца, е богато и на домашни любимци. И Светлана, и Христиан обичат животните и постоянно са били заобиколени най-много от кучета. В остарялата къща на младия предприемач в „ Бояна “ той се грижеше за два големи санбернара, дори и за пауни.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР