Светлана Гущерова е била с охрана на събитието, на което

...
Светлана Гущерова е била с охрана на събитието, на което
Коментари Харесай

Гущерова трепери от страх след заплахите, тръгна с охрана: Светът става все по-лош!

Светлана Гущерова е била с защита на събитието, на което преди няколко дни й присъдиха премията „ Майка на годината “, оповестява Hotnews.bg. От 7 години моделката не се беше появявала на светско събиране, като повода е известна на всички – омъжи се за Христиан Гущеров и роди четири деца едно след друго. Последното се появи на бял свят предходната пролет, а поради смелостта и геройството да бъде многодетна майка, я наградиха със статуетка.
Първата световна изява на Гущерова обаче е била под зоркия взор на брачна половинка й Христиан, както и на още двама охранители. До тези ограничения фамилията най-вероятно е прибегнало поради заканите, които Светлана получи при започване на годината. Тя подаде тъжба в полицията, че е се опасява за живота си, откакто са й се заканили да я залеят с киселина.
„ Това е противоположната страна на славата, за жалост. Тя си има и нейните минуси. Винаги съм мечтаела да съм под прожекторите, само че действително това е обвързвано и с доста сложни и неприятни моменти. Светът, в който живеем, става все по-лош “, разяснява неприятностите си Гущерова след ВИП-събитието.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР