Свети Валентин може и да отмина, но не и нашето

...
Свети Валентин може и да отмина, но не и нашето
Коментари Харесай

Приянка Чопра дава втори шанс на любовта

Свети Валентин може и да отмина, само че не и нашето предпочитание за сантиментални филми. По всичко наподобява, че 2023 година ще означи огромното завръщане на този род - потвърждава го триумфът на Your Place or Mine с Рийз Уидърспун и Аштън Къчър. А в този момент се задава и нова порция обич.
 Your Place Or Mine, Рийз Уидърспун, Аштън Къчър и първи филмов откъс на сантименталната комедия за Netflix
Аштън Къчър както от дълго време не сме го виждали

В сантиментална комедия!

И по-точно - " Отново обич ". За двете основни функции режисьорът Джим Строс е играл на несъмнено - Приянка Чопра-Джонас е Мира, а Сам Хюън, който се трансформира в секссимвол след Outlander, е Сам.

Той неотдавна е претърпял разлъка с дългогодишната си другарка. Тя от две години не може да преживее гибелта на гаджето си. На помощ им идва самата Селин Дион в ролята на себе си. Сам би трябвало да прави изявление с нея, а тя му дава скъпи препоръки за това по какъв начин да открие любовта.

Друго любопитно присъединяване във кино лентата е това на Ник Джонас - действителният брачен партньор на Приянка Чопра, който играе самовлюбен мъж, излязъл на среща с нея. Останалите детайлности са в филмовия откъс, само че в случай че възнамерявате да гледате кино лентата, по-добре си го спестете - съвсем всичко е разказано в него.

Премиерата на " Отново обич " е на 12 май по кината.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР