Светът, в който живеем, е едно много красиво място, което

...
Светът, в който живеем, е едно много красиво място, което
Коментари Харесай

Мистерия: Три места в света, за които никой няма обяснение (ВИДЕО)

Светът, в който живеем, е едно доста красиво място, което за жалост страда от човешката активност. Природата е една от най-великите сили в света, освен тъй като е неконтролируема, само че и тъй като е ненапълно неразбираема за нас, хората. Затова и естествените бедствия са едно от нещата, които се смятат за най-страшни. Защото нямаме механизми, с които да ги спрем. Когато от морето се надигне цунами, единственото, което можем да създадем, е да бягаме. В света ни има някои неща, които и до ден-днешен, макар напредналите технологии и просвета, остават цялостна тайнственост. Едно от тях е да вземем за пример Бермудският триъгълник.

Днес ви представяме още три места в света, за които няма разумно пояснение. Две от тях доста наподобяват на Бермудския триъгълник.

И по този начин, първото мистериозно място е по този начин наречения „ Дяволски триъгълник “, познато още като „ Морето на Дявола “. То се намира в Тихия океан, наоколо до японския остров Мияке. Зоната, за която става въпрос, е известна на океанолозите като мястото, на което има повече произшествия и изгубвания на кораби, в сравнение с има в Бермудския триъгълник.

Второто място, което остава тайнственост за учените е Мистериозният триъгълник в Аляска.

Това е пространството от региона Джун до планината Анкоридж. Местните са уверени, че мястото е населявано от зли духове, които предизвикат всички изгубвания на хора и самолети там.

Последното място в днешната ранглиста са Линиите на Наска. Наска е пустиня в Перу. Но това не е елементарна пустиня. В пясъка има издълбани големи линии, които образуват разнообразни форми, най-много на естествени обекти. Те могат да се видят единствено от въздуха, не от земната повърхнина и до ден-днешен учените не знаят по какъв начин тъкмо са направени те, че да са толкоз издръжливи и неподатливи нито на естествени условия, нито на човешка активност.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР