Светът трябва да се стресне. Младото поколение става жертва на

...
Светът трябва да се стресне. Младото поколение става жертва на
Коментари Харесай

Проф. Смоленов: Все повече ще приличаме на корпоративно маймунство, което не може да излезе от капана

Светът би трябвало да се стресне. Младото потомство става жертва на доста сериозна операция, която се стреми да извлече от него всички запаси под формата на развлечение, под формата на екзотични увлечения, в това число и това да се блъскаш с опиати. Това разяснява в утринния блок " Добро утро, България " на Радио " Фокус " специалистът по антитероризъм проф. Христо Панчугов във връзка нещастието в Сеул, Южна Корея, където починаха 154 души, впуснали се честват Хелоуин.

" В случая става дума за нещо, което на пръв взор е напълно инцидентно – събирането на хиляди младежи в една не изключително необятна улица, в която от двете страни на улицата не престават да прииждат, да прииждат младежи, превъзбудени може би от използването на опиати, тъй като съм уверен, че когато има огромни събирания на младежи, измежду тях щъкат дилъри на дрога и сходни мероприятия се опорочават по избрания, където и да било, и в далечния Изток, и в далечния или по-близък Запад. За страдание и в нашата страна, въпреки че тук интензитетът на сходни издънки е доста по-малък ", разяснява Смоленов.

Според него младото потомство е несъмнено в вероятност като световната жертва на това, което всички виждаме.

" И до момента в който е интензивна силата в това младо потомство, до момента в който то желае да употребява от ден на ден и повече занимания със съответните добавки към тях, със съответните гарнитура от фармакологично заострени препарати, багра се, че до тогава ние ще бъдем в заплаха като човечество и от ден на ден ще приличаме на корпоративно маймунство, което не може да излезе от клопката. Знаете ли по какъв начин ловят в Далечния Изток маймуни – клетка с тясно разстояние сред металните пръчки, в клетката орех, маймуната си прокарва отворената ръка, лапа, само че тя е ръка, тъй като доста повече наподобява на човешка ръка, хваща ореха, и към този момент когато го държи, не може да си измъкне назад ръката и не се сеща да пусне, да захвърли ореха и да се освободи – продължава да стиска този орех и стои в подобен капан. В това състояние е актуалната юноша. И аз удрям паника – признакът на Сеул 2022 година е ужасно присъщ за всички ", изясни специалистът по антитероризъм.

Според него както битката с тероризма се оказа след 20 години война в Афганистан цялостен неуспех, по този начин и битката с опиатите се трансформира в световен неуспех.

" И обяснението за мен е едно: тези битки и против едното, и против другото се водят не за изцеление на човечеството и изличаване на съответните дразнители – опиатите и тероризма от картата на нашата световна реалност, тези войни се водят за монополизиране на контрола и върху тероризма, и върху опиатите ", посочи професорът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР